VAŠA NAJBOLJŠA IZBIRA

Smo podjetje, ki ga sestavlja širša ekipa gradbenikov in arhitektov.
Pri svojem delu pokrivamo vse faze projektiranja.
Strokovnost, kvaliteta, optimizacija in predanost so glavne lastnosti našega kadra za realizacijo vašega projekta.
Naša največja prednost je v izkušenem kadru in individualnem pristopu, s čimer ustvarjamo projekte za optimalne življenjske konstrukcije po meri investitorja.
Tudi zato je MIKES d.o.o. zanesljiv, dolgoročni partner različnim družbam.
Podjetje dodatno sodeluje s stalnimi pogodbenimi sodelavci, ki so specializirani za razna področja, kot so arhitektura, nizkogradnje, geotehnično svetovanje in raziskovanje.
Svoje izkušnje še bogatimo, nadgrajujemo in ohranjamo s sodelovanjem z univerzo ter udeleževanjem na izobraževalnih kongresih.
Našim naročnikom zagotavljamo ekonomično optimalno ter tehnično brezhibno izdelavo projekta.
V podjetju MIKES d.o.o. smo še posebno specializirani za projektiranje in OPTIMIZACIJO JEKLENIH KONSTRUKCIJ za industrijske hale, šotorske hale velikih razponov, dolžin in višin ter regalnih konstrukcij in podestov.

PROJEKTIRANJE
Podjetje MIKES d.o.o. Vam nudi projektiranje vseh vrst gradbenih konstrukcij s področja visokih gradenj, gradbeno inženirskih objektov ter nizkih gradenj. Smo med vodilnimi v Sloveniji na svojem področju, saj projektiramo ali sodelujemo pri projektiranju največjih in najzahtevnejših stanovanjskih, industrijskih in trgovskih objektov. Izkušenost in najsodobnejša programska oprema nam tudi zagotavlja vrhunsko kvaliteto in kratek rok izdelave projektov. Oglasite se pri nas že v začetnem vaše ideje in pomagali vam bomo pri ustvarjanju idejne zasnove (IZP), izdelati dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD), projekt za izvedbo (PZI) ter projekte izvedenih del (PID) za vse vrste konstrukcij in namembnosti ter za cestne in komunalno infrastrukturo.

INŽENIRING
Ponujamo vodenje investicij od idejne zasnove pa vse do izvedbe projekta na ključ. Z našim strokovnim znanjem ter partnerji izdelamo optimalno ponudbo, prilagojeno vašim projektom ter nudimo pomoč pri izvedbi.

STORITVE
Svetovanje na področju graditve objektov za izbiro optimalnega načina gradnje in izbiro arhitekturne rešitve v tesni povezavi z optimalno izbiro materiala za gradnjo ter tudi optimizacijo konstrukcije.

NADZOR
Nudimo tehnični nadzor na gradbiščih z našim strokovnim znanjem in pogodbenimi partnerji za vse vrste objektov.

KVALITETA

V podjetju MIKES d.o.o. smo pri našem delu zavezani k najvišjim standardom kakovosti pri čemer stremimo da se ta kakovost odraža na vsakem projektu.

PRAVOČASNO

Ker spoštujemo vaš čas in poznamo načine dela v panogi so naši projekti narejeni in oddani pravočasno - skladno z dogovorjenimi roki.

IZKUŠNJE

Bogate praktične izkušnje, znanje in sodobna programska oprema nam omogočajo, da projekte izpeljemo natančno po specifikacijah in zahtevah.

PODJETJE MIKES d.o.o.

MIKES d.o.o. vodi ustanovitelj in direktor Mitja Kopušar, po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva. Življenjska pot ga je vodila skozi več izvajalskih podjetij: Gradis Celje, Vegrad Velenje, VELVAR Velenje, Konstrukcije Schwarzmann d.o.o. ter arhitekturnih in konstrukcijskih birojev: Hmezad inženiring Žalec, Nande Korpnik Celje, Artwood Polzela, BRP Konstrukcijski Biro Skornšek Velenje, Vegrad Projektivni biro Velenje. Osebne reference obsegajo preko 1.000 raznovrstnih, povečini zahtevnih projektov.